Nabeschouwing Catania - Novara (2-3) || Coppa Italia 2011/2012

Dinsdag 29 november 2011 - 21:15 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Catania het dinsdag 29 november 2011 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Novara.

Via de Catania - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Catania - Novara (2-3)

Het Coppa Italia duel tussen Catania en Novara is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Novara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Catania op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Lanzafame. Helaas voor Catania werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Novara dat via P. Granoche dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. López dacht na 70 minuten te scoren voor Catania, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Novara via R. Meggiorini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Novara via R. Meggiorini de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 94 minuten werd G. Bellusci van Catania met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 94e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het F. Porcari van Novara die voortijdig moest vertrekken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Catania - Novara
2
3
LIVE Catania - Novara 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Catania - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Catania Doelpunt D. Lanzafame Catania
26' Gele kaart Novara Gele kaart voor S. Pesce Novara
46' Wissel Catania Wissel A. Potenza voor N. Spolli Catania
52' Wissel Novara Wissel M. Centurioni voor C. Ludi Novara
55' Wissel Catania Wissel C. Llama voor D. Lanzafame Catania
58' Gele kaart Novara Gele kaart voor R. Meggiorini Novara
58' Wissel Novara Wissel F. Porcari voor M. Morganella Novara
65' Wissel Novara Wissel A. Mazzarani voor S. Pesce Novara
68' Doelpunt Novara Doelpunt P. Granoche Novara
70' Doelpunt Catania Doelpunt M. López Catania
78' Doelpunt Novara Doelpunt R. Meggiorini Novara
85' Gele kaart Novara Gele kaart voor S. García Novara
90' Doelpunt Novara Doelpunt R. Meggiorini Novara
94' Rode kaart Catania Rode kaart voor G. Bellusci Catania
94' Rode kaart Novara Rode kaart voor F. Porcari Novara