Nabeschouwing Como - Prato (1-2) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 7 augustus 2011 - 17:00 uur



In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Como het zondag 7 augustus 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Prato. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Sinigaglia (Como) in Como.

Via de Como - Prato live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Como - Prato (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Como en Prato is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Prato. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Prato op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Patacchiola. Helaas voor Prato werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Prato dat via Silva Reis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Lamma dacht na 76 minuten te scoren voor Como, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Como - Prato
Goals
1
2
LIVE Como - Prato 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Como - Prato teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart Como Gele kaart voor S. Fautario Como
0' Gele kaart Como Gele kaart voor C. Ambrosini Como
0' Gele kaart Como Gele kaart voor A. Ardito Como
0' Gele kaart Prato Gele kaart voor F.Sacenti Prato
0' Gele kaart Prato Gele kaart voor S. Patacchiola Prato
13' Doelpunt Prato Doelpunt S. Patacchiola Prato
23' Doelpunt Prato Doelpunt Silva Reis Prato
57' Wissel Prato Wissel P. Basilico voor L. Morelli Prato
62' Wissel Como Wissel R. Romani voor U. Miello Como
68' Wissel Prato Wissel A. Marongiu voor M. Varutti Prato
74' Wissel Como Wissel D. Scavetta voor A. Doumbia Como
76' Eigen doelpunt Como Eigen doelpunt G. Lamma Como
89' Wissel Prato Wissel M. Vieri voor Silva Reis Prato
Video hoogtepunten en samenvatting Como - Prato
Opstellingen Como - Prato

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Como - Prato

Como en Prato spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Como en Prato elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Como 0
Winst Prato 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Como - Prato Opstelling Como Opstelling Prato Live Como - Prato Live Como - Prato kijken Como - Prato kijken Live Como - Prato stream Como - Prato Fox Sports Nabeschouwing Como - Prato Uitslag Como - Prato Statistieken Como - Prato Coppa Italia 2011/2012 Como - Prato wedden Como - Prato gokken Como - Prato Unibet