Nabeschouwing FeralpiSalò - Taranto (1-2) || Coppa Italia 2011/2012

Zaterdag 6 augustus 2011 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt FeralpiSalò het zaterdag 6 augustus 2011 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Taranto.

Via de FeralpiSalò - Taranto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FeralpiSalò - Taranto (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen FeralpiSalò en Taranto is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Taranto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Taranto op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Guazzo. Helaas voor Taranto werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het FeralpiSalò dat via A. Savoia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Girardi dacht na 84 minuten te scoren voor Taranto, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FeralpiSalò - Taranto
1
2
LIVE FeralpiSalò - Taranto 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FeralpiSalò - Taranto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Taranto Doelpunt M. Guazzo Taranto
51' Wissel FeralpiSalò Wissel S. Fusari voor M. Castagnetti FeralpiSalò
64' Wissel FeralpiSalò Wissel A. Savoia voor N. Allievi FeralpiSalò
64' Wissel Taranto Wissel Lucas voor J. Rantier Taranto
65' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt A. Savoia FeralpiSalò
70' Wissel Taranto Wissel D. Sciaudone voor D. Giorgino Taranto
78' Wissel Taranto Wissel D. Girardi voor M. Guazzo Taranto
84' Doelpunt Taranto Doelpunt D. Girardi Taranto
85' Wissel FeralpiSalò Wissel E. Defendi voor S. DellAcqua FeralpiSalò
Video hoogtepunten en samenvatting FeralpiSalò - Taranto
Opstellingen FeralpiSalò - Taranto

Voorbeschouwing FeralpiSalò - Taranto

FeralpiSalò en Taranto spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen FeralpiSalò en Taranto in de Coppa Italia vond plaats op 8 augustus 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Taranto. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Taranto favoriet. 1 keer wist de ploeg van FeralpiSalò te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FeralpiSalò. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.