Nabeschouwing Fiorentina - Cittadella (2-1) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 21 augustus 2011 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Fiorentina het zondag 21 augustus 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cittadella.

Via de Fiorentina - Cittadella live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Cittadella (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Cittadella is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gilardino. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Cittadella dat via S. Di Carmine dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Cerci dacht na 47 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fiorentina - Cittadella
2
1
LIVE Fiorentina - Cittadella 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Cittadella teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor L. De Silvestri Fiorentina
0' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor A. Cerci Fiorentina
0' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor A. De Vito Cittadella
0' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor E. Schiavon Cittadella
0' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor N. Di Roberto Cittadella
11' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Gilardino Fiorentina
37' Doelpunt Cittadella Doelpunt S. Di Carmine Cittadella
47' Doelpunt Fiorentina Doelpunt A. Cerci Fiorentina
70' Wissel Cittadella Wissel N. Di Roberto voor T. Job Cittadella
70' Wissel Cittadella Wissel O. Branzani voor E. Maah Cittadella
72' Wissel Fiorentina Wissel H. Kharja voor R. Montolivo Fiorentina
75' Wissel Cittadella Wissel M. Busellato voor S. Di Carmine Cittadella
80' Wissel Fiorentina Wissel G. Munari voor A. Lazzari Fiorentina
85' Wissel Fiorentina Wissel A. Ljajic voor S. Jovetic Fiorentina