Nabeschouwing Gubbio - Benevento (2-2) (3-2 na strafschoppen) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 14 augustus 2011 - 20:45 uur



In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Gubbio het zondag 14 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pietro Barbetti in Gubbio.

Via de Gubbio - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gubbio - Benevento (2-2) (3-2 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Gubbio en Benevento is geëindigd in een overwinning voor Gubbio. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Gubbio het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Baican in de 0e minuut, waardoor Benevento met een man minder kwam te staan. In de 21e minuut was het Gubbio dat via D. Ciofani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Germinale dacht na 72 minuten te scoren voor Benevento, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 92e minuut scoorde Gubbio via N. Giannetti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 114 minuten spelen wist Benevento via G. Falzarano de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-2 score in het voordeel van Gubbio, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Gubbio - Benevento
Goals
2
2
LIVE Gubbio - Benevento 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gubbio - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart Gubbio Gele kaart voor R. Boisfer Gubbio
0' Rode kaart Benevento Rode kaart voor C. Baican Benevento
0' Gele kaart Benevento Gele kaart voor A. Signorini Benevento
15' Wissel Gubbio Wissel A. Almici voor A. Caracciolo Gubbio
21' Penalty Gubbio Penalty D. Ciofani Gubbio
32' Wissel Benevento Wissel R. Mancinelli voor A. Vacca Benevento
55' Wissel Benevento Wissel G. Falzarano voor M. Candrina Benevento
64' Wissel Benevento Wissel G. Cipriani voor E. DAnna Benevento
69' Wissel Gubbio Wissel E. Mendicino voor D. Ragatzu Gubbio
72' Doelpunt Benevento Doelpunt D. Germinale Benevento
91' Wissel Gubbio Wissel N. Giannetti voor D. Bazzoffia Gubbio
92' Doelpunt Gubbio Doelpunt N. Giannetti Gubbio
114' Doelpunt Benevento Doelpunt G. Falzarano Benevento
Video hoogtepunten en samenvatting Gubbio - Benevento
Opstellingen Gubbio - Benevento

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gubbio - Benevento

Gubbio en Benevento spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Gubbio en Benevento elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Gubbio 0
Winst Benevento 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Gubbio - Benevento Opstelling Gubbio Opstelling Benevento Live Gubbio - Benevento Live Gubbio - Benevento kijken Gubbio - Benevento kijken Live Gubbio - Benevento stream Gubbio - Benevento Fox Sports Nabeschouwing Gubbio - Benevento Uitslag Gubbio - Benevento Statistieken Gubbio - Benevento Coppa Italia 2011/2012 Gubbio - Benevento wedden Gubbio - Benevento gokken Gubbio - Benevento Unibet