Nabeschouwing Juventus - Napoli (0-2) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 20 mei 2012 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Juventus het zondag 20 mei 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Juventus - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Napoli (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Napoli is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 63e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Cavani. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Napoli dat via M. Hamsík dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest Juventus verder met een man minder nadat F. Quagliarella een rode kaart had gekregen. Het lukte Napoli in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Napoli
LIVE Juventus - Napoli 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Marchisio Juventus
54' Gele kaart Napoli Gele kaart voor B. Dzemaili Napoli
56' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Cannavaro Napoli
62' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Storari Juventus
63' Penalty Napoli Penalty E. Cavani Napoli
64' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Borriello Juventus
68' Wissel Juventus Wissel M. Vucinic voor A. Del Piero Juventus
68' Wissel Juventus Wissel S. Pepe voor S. Lichtsteiner Juventus
73' Wissel Juventus Wissel F. Quagliarella voor M. Borriello Juventus
73' Wissel Napoli Wissel G. Pandev voor E. Lavezzi Napoli
80' Gele kaart Napoli Gele kaart voor M. De Sanctis Napoli
83' Doelpunt Napoli Doelpunt M. Hamsík Napoli
86' Wissel Napoli Wissel A. Dossena voor M. Hamsík Napoli
90' Rode kaart Juventus Rode kaart voor F. Quagliarella Juventus
93' Wissel Napoli Wissel M. Britos voor E. Cavani Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Napoli
Opstellingen Juventus - Napoli

Voorbeschouwing Juventus - Napoli

Juventus en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Napoli in de Coppa Italia vond plaats op 13 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Napoli slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.