Nabeschouwing Livorno - Siracusa (3-1) || Coppa Italia 2011/2012

Zaterdag 13 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Livorno het zaterdag 13 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Siracusa.

Via de Livorno - Siracusa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livorno - Siracusa (3-1)

Het Coppa Italia duel tussen Livorno en Siracusa is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Livorno. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Baiocco in de 0e minuut, waardoor Siracusa met een man minder kwam te staan. In de 0e minuut moest F. Spinelli van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Siracusa verder met een speler minder. L. Longoni dacht na 14 minuten te scoren voor Siracusa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 36e minuut scoorde Livorno via Paulinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 48 minuten spelen wist Livorno via Paulinho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut scoorde F. Dionisi namens Livorno. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Livorno - Siracusa
3
1
LIVE Livorno - Siracusa 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livorno - Siracusa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Rode kaart Siracusa Rode kaart voor D. Baiocco Siracusa
0' Rode kaart Siracusa Rode kaart voor F. Spinelli Siracusa
14' Doelpunt Siracusa Doelpunt L. Longoni Siracusa
36' Doelpunt Livorno Doelpunt Paulinho Livorno
48' Doelpunt Livorno Doelpunt Paulinho Livorno
50' Wissel Siracusa Wissel A. Montalto voor C. Giordano Siracusa
61' Wissel Livorno Wissel L. Remedi voor S. Barone Livorno
63' Wissel Siracusa Wissel V. Pepe voor L. Longoni Siracusa
69' Wissel Livorno Wissel M. Bigazzi voor P. Schiattarella Livorno
73' Wissel Siracusa Wissel A. Strigari voor G. Lucenti Siracusa
74' Doelpunt Livorno Doelpunt F. Dionisi Livorno
76' Wissel Livorno Wissel S. Salviato voor R. Perticone Livorno