Nabeschouwing Lumezzane - Massese (3-0) || Coppa Italia 2013/2014

Zondag 4 augustus 2013 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2013/2014 neemt Lumezzane het zondag 4 augustus 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Massese. De wedstrijd wordt gespeeld in Nuovo Stadio Comunale (Lumezzane) in Lumezzane.

Via de Lumezzane - Massese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lumezzane - Massese (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lumezzane en Massese is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lumezzane. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Lumezzane op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Torregrossa. Helaas voor Lumezzane werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Lumezzane dat via F. Galuppini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Talato dacht na 75 minuten te scoren voor Lumezzane, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lumezzane - Massese
3
0
LIVE Lumezzane - Massese 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lumezzane - Massese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Massese Gele kaart voor A. Tozzi Massese
27' Doelpunt Lumezzane Doelpunt E. Torregrossa Lumezzane
45' Doelpunt Lumezzane Doelpunt F. Galuppini Lumezzane
51' Wissel Massese Wissel F. Tosi voor P. Pegollo Massese
53' Wissel Massese Wissel Marinai voor A. Vignali Massese
66' Wissel Lumezzane Wissel D. Prevacini voor F. Franchini Lumezzane
66' Wissel Massese Wissel M. Remorini voor A. Tozzi Massese
70' Wissel Lumezzane Wissel F. Talato voor Y. Baraye Lumezzane
74' Gele kaart Massese Gele kaart voor S. Ceciarini Massese
75' Doelpunt Lumezzane Doelpunt F. Talato Lumezzane
79' Wissel Lumezzane Wissel G. Biondi voor M. Belotti Lumezzane