Nabeschouwing Modena - Reggina (2-1) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 21 augustus 2011 - 16:30 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Modena het zondag 21 augustus 2011 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Reggina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Braglia (Modena) in Modena.

Via de Modena - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Modena - Reggina (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Modena en Reggina is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Modena. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Modena op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Greco. Helaas voor Modena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Reggina dat via Emerson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Di Gennaro dacht na 83 minuten te scoren voor Modena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Modena - Reggina
2
1
LIVE Modena - Reggina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Modena - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Reggina Gele kaart voor F. De Rose Reggina
4' Doelpunt Modena Doelpunt G. Greco Modena
14' Doelpunt Reggina Doelpunt Emerson Reggina
46' Wissel Modena Wissel F. Carini voor M. Diagouraga Modena
65' Wissel Reggina Wissel F. Ceravolo voor A. Barillà Reggina
70' Wissel Reggina Wissel I. Castiglia voor E. Bonazzoli Reggina
79' Wissel Modena Wissel M. Bernacci voor G. Greco Modena
83' Doelpunt Modena Doelpunt D. Di Gennaro Modena
83' Wissel Reggina Wissel A. Viola voor A. Campagnacci Reggina
87' Wissel Modena Wissel M. Spezzani voor D. Di Gennaro Modena