Nabeschouwing Novara - Triestina (4-0) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 21 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Novara het zondag 21 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Triestina.

Via de Novara - Triestina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Novara - Triestina (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Novara en Triestina is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Novara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Novara op voorsprong te komen via een doelpunt van R. DAiello. Helaas voor Novara werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Novara dat via A. Pinardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Meggiorini dacht na 74 minuten te scoren voor Novara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Novara via G. Gemiti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Novara - Triestina
4
0
LIVE Novara - Triestina 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Novara - Triestina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Triestina Gele kaart voor R. DAiello Triestina
0' Gele kaart Triestina Gele kaart voor R. Gissi Triestina
10' Eigen doelpunt Novara Eigen doelpunt R. DAiello Novara
57' Doelpunt Novara Doelpunt A. Pinardi Novara
57' Wissel Novara Wissel Jeda voor P. Granoche Novara
58' Wissel Triestina Wissel A. De Vena voor R. Gissi Triestina
59' Wissel Novara Wissel A. Mazzarani voor A. Pinardi Novara
70' Wissel Novara Wissel I. Radovanovic voor L. Giorgi Novara
74' Doelpunt Novara Doelpunt R. Meggiorini Novara
75' Wissel Triestina Wissel L. Villanovich voor J. Cisotti Triestina
78' Doelpunt Novara Doelpunt G. Gemiti Novara