Nabeschouwing Palermo - Robur Siena (4-4) (0-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2011/2012

Dinsdag 13 december 2011 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Palermo het dinsdag 13 december 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Robur Siena.

Via de Palermo - Robur Siena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Palermo - Robur Siena (4-4) (0-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Palermo en Robur Siena is geëindigd in een overwinning voor Robur Siena. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 3-3 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Robur Siena het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 0-3 gewonnen werd.

In de 21e minuut dacht Robur Siena op voorsprong te komen via een doelpunt van Reginaldo. Helaas voor Robur Siena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Palermo dat via J. Ilicic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Gonzalez dacht na 40 minuten te scoren voor Robur Siena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Palermo via J. Ilicic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist Robur Siena via Reginaldo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 91e minuut scoorde J. Ilicic namens Palermo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 98e minuut leek N. Bertolo te scoren voor Palermo, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 100e minuut leek Ângelo te scoren voor Robur Siena, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 0-3 score in het voordeel van Robur Siena, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Palermo - Robur Siena
4
4
LIVE Palermo - Robur Siena 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Palermo - Robur Siena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Robur Siena Doelpunt Reginaldo Robur Siena
39' Penalty Palermo Penalty J. Ilicic Palermo
40' Doelpunt Robur Siena Doelpunt P. Gonzalez Robur Siena
41' Gele kaart Palermo Gele kaart voor G. Migliaccio Palermo
41' Wissel Palermo Wissel G. Brichetto voor A. Tzorvas Palermo
46' Doelpunt Palermo Doelpunt J. Ilicic Palermo
53' Wissel Robur Siena Wissel A. Sestu voor M. Larrondo Robur Siena
59' Doelpunt Robur Siena Doelpunt Reginaldo Robur Siena
60' Wissel Palermo Wissel N. Bertolo voor I. Budan Palermo
64' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Cetto Palermo
68' Wissel Robur Siena Wissel F. Parravicini voor P. Codrea Robur Siena
72' Wissel Palermo Wissel M. Bollino voor A. Mantovani Palermo
84' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor G. Pegolo Robur Siena
88' Wissel Robur Siena Wissel G. Angella voor Reginaldo Robur Siena
89' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor Ângelo Robur Siena
91' Penalty Palermo Penalty J. Ilicic Palermo
98' Doelpunt Palermo Doelpunt N. Bertolo Palermo
100' Doelpunt Robur Siena Doelpunt Ângelo Robur Siena
108' Gele kaart Robur Siena Gele kaart voor G. Angella Robur Siena