Nabeschouwing Pescara - Triestina (2-2) (11-12 na strafschoppen) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 14 augustus 2011 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Pescara het zondag 14 augustus 2011 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Triestina.

Via de Pescara - Triestina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Triestina (2-2) (11-12 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Pescara en Triestina is geëindigd in een overwinning voor Triestina. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Triestina het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 11-12 gewonnen werd.

In de 31e minuut dacht Triestina op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Princivalli. Helaas voor Triestina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 82e minuut was het Triestina dat via D. Godeas dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Insigne dacht na 87 minuten te scoren voor Pescara, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Pescara via L. Insigne, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 11-12 score in het voordeel van Triestina, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Pescara - Triestina
2
2
LIVE Pescara - Triestina 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Triestina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Pescara Gele kaart voor Togni Pescara
0' Gele kaart Pescara Gele kaart voor L. Insigne Pescara
0' Gele kaart Triestina Gele kaart voor S. Viotti Triestina
0' Gele kaart Triestina Gele kaart voor E. Pezzi Triestina
0' Gele kaart Triestina Gele kaart voor A. Izzo Triestina
0' Gele kaart Triestina Gele kaart voor D. Miani Triestina
31' Penalty Triestina Penalty N. Princivalli Triestina
53' Wissel Pescara Wissel A. Balzano voor F. Petterini Pescara
53' Wissel Pescara Wissel M. Verratti voor G. Nicco Pescara
57' Wissel Triestina Wissel L. Villanovich voor C. Pani Triestina
65' Wissel Triestina Wissel D. Miani voor J. Cisotti Triestina
70' Wissel Pescara Wissel S. Giacomelli voor R. Maniero Pescara
82' Doelpunt Triestina Doelpunt D. Godeas Triestina
86' Wissel Triestina Wissel A. De Vena voor R. Gissi Triestina
87' Doelpunt Pescara Doelpunt L. Insigne Pescara
90' Doelpunt Pescara Doelpunt L. Insigne Pescara