Nabeschouwing Portosummaga - Avellino (0-3) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 7 augustus 2011 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Portosummaga het zondag 7 augustus 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Avellino.

Via de Portosummaga - Avellino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portosummaga - Avellino (0-3)

Het Coppa Italia duel tussen Portosummaga en Avellino is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Avellino. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 27e minuut dacht Avellino op voorsprong te komen via een doelpunt van G. De Angelis. Helaas voor Avellino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Avellino dat via E. Herrera dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Herrera dacht na 89 minuten te scoren voor Avellino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Portosummaga - Avellino
LIVE Portosummaga - Avellino 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portosummaga - Avellino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Portosummaga Gele kaart voor A. Adamo Portosummaga
0' Gele kaart Portosummaga Gele kaart voor P. Saccà Portosummaga
0' Gele kaart Avellino Gele kaart voor R. Stigliano Avellino
0' Gele kaart Avellino Gele kaart voor F. Rega Avellino
27' Doelpunt Avellino Doelpunt G. De Angelis Avellino
48' Doelpunt Avellino Doelpunt E. Herrera Avellino
53' Wissel Portosummaga Wissel A. Moras voor C. De Sena Portosummaga
65' Wissel Portosummaga Wissel M. Bolchi voor C. Liccardo Portosummaga
67' Wissel Avellino Wissel P. Porcaro voor F. Rega Avellino
80' Wissel Avellino Wissel R. Ricci voor M. De Gol Avellino
82' Wissel Avellino Wissel R. Maiorano voor G. De Angelis Avellino
89' Doelpunt Avellino Doelpunt E. Herrera Avellino