Nabeschouwing Sampdoria - Alessandria (3-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 14 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Sampdoria het zondag 14 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alessandria.

Via de Sampdoria - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Alessandria (3-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Sampdoria en Alessandria is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sampdoria. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sampdoria dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 13e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Maccarone. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Alessandria dat via L. Simeoni dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Accardi dacht na 81 minuten te scoren voor Sampdoria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Alessandria via M. Martini, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Na 94 minuten spelen wist Sampdoria via P. Sammarco de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Sampdoria die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Alessandria
3
2
LIVE Sampdoria - Alessandria 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor C. Bertani Sampdoria
0' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor V. Cammaroto Alessandria
0' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor S. Ciancio Alessandria
0' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Pedro Obiang Sampdoria
13' Doelpunt Sampdoria Doelpunt M. Maccarone Sampdoria
46' Wissel Alessandria Wissel T. De Marco voor A. Servili Alessandria
54' Doelpunt Alessandria Doelpunt L. Simeoni Alessandria
60' Wissel Sampdoria Wissel N. Pozzi voor M. Maccarone Sampdoria
60' Wissel Sampdoria Wissel P. Sammarco voor F. Semioli Sampdoria
64' Wissel Alessandria Wissel R. Menassi voor G. Segarelli Alessandria
69' Wissel Alessandria Wissel I. Fanucchi voor F. Artico Alessandria
80' Wissel Sampdoria Wissel Pedro Obiang voor A. Poli Sampdoria
81' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Accardi Sampdoria
90' Doelpunt Alessandria Doelpunt M. Martini Alessandria
94' Doelpunt Sampdoria Doelpunt P. Sammarco Sampdoria