Nabeschouwing Sassuolo - Juve Stabia (2-1) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 14 augustus 2011 - 17:00 uur



In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Sassuolo het zondag 14 augustus 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Juve Stabia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Braglia (Modena) in Modena.

Via de Sassuolo - Juve Stabia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Juve Stabia (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Juve Stabia is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Troiano. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Juve Stabia dat via J. Mbakogu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Boakye dacht na 90 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Juve Stabia
Goals
2
1
LIVE Sassuolo - Juve Stabia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Juve Stabia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
0' Gele kaart Juve Stabia Gele kaart voor J. Mbakogu Juve Stabia
11' Doelpunt Sassuolo Doelpunt M. Troiano Sassuolo
60' Wissel Juve Stabia Wissel S. Nsereko voor R. Cazzola Juve Stabia
63' Doelpunt Juve Stabia Doelpunt J. Mbakogu Juve Stabia
70' Wissel Juve Stabia Wissel M. Scozzarella voor A. Raimondi Juve Stabia
73' Wissel Sassuolo Wissel D. Falcinelli voor A. Longhi Sassuolo
80' Wissel Juve Stabia Wissel A. Fabbro voor M. Molinari Juve Stabia
90' Doelpunt Sassuolo Doelpunt R. Boakye Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Sassuolo - Juve Stabia
Opstellingen Sassuolo - Juve Stabia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sassuolo - Juve Stabia

Sassuolo en Juve Stabia spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Sassuolo en Juve Stabia elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Sassuolo 0
Winst Juve Stabia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Sassuolo - Juve Stabia Opstelling Sassuolo Opstelling Juve Stabia Live Sassuolo - Juve Stabia Live Sassuolo - Juve Stabia kijken Sassuolo - Juve Stabia kijken Live Sassuolo - Juve Stabia stream Sassuolo - Juve Stabia Fox Sports Nabeschouwing Sassuolo - Juve Stabia Uitslag Sassuolo - Juve Stabia Statistieken Sassuolo - Juve Stabia Coppa Italia 2011/2012 Sassuolo - Juve Stabia wedden Sassuolo - Juve Stabia gokken Sassuolo - Juve Stabia Unibet