Nabeschouwing Sorrento - Tamai (4-1) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 7 augustus 2011 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Sorrento het zondag 7 augustus 2011 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tamai. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Italia in Sorrento.

Via de Sorrento - Tamai live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sorrento - Tamai (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Sorrento en Tamai is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sorrento. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 57e minuut dacht Sorrento op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Carlini. Helaas voor Sorrento werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Tamai dat via E. Grandin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Ginestra dacht na 79 minuten te scoren voor Sorrento, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Sorrento via C. Ginestra, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Sorrento via E. Terra de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sorrento - Tamai
4
1
LIVE Sorrento - Tamai 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sorrento - Tamai teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Sorrento Gele kaart voor D. Croce Sorrento
0' Gele kaart Sorrento Gele kaart voor M. Armellino Sorrento
0' Gele kaart Tamai Gele kaart voor D. Cofini Tamai
0' Gele kaart Tamai Gele kaart voor S. Giacomini Tamai
0' Gele kaart Tamai Gele kaart voor C. Piperissa Tamai
39' Wissel Tamai Wissel R. Nonis voor M. Cima Tamai
46' Wissel Tamai Wissel C. Piperissa voor O. Gallinelli Tamai
57' Doelpunt Sorrento Doelpunt M. Carlini Sorrento
65' Wissel Sorrento Wissel G. Ferrara voor A. Niang Sorrento
67' Doelpunt Tamai Doelpunt E. Grandin Tamai
68' Wissel Sorrento Wissel Renato Bondi voor C. Corsetti Sorrento
79' Doelpunt Sorrento Doelpunt C. Ginestra Sorrento
83' Doelpunt Sorrento Doelpunt C. Ginestra Sorrento
85' Wissel Tamai Wissel L. De Blasi voor D. Cofini Tamai
86' Wissel Sorrento Wissel D. Greco voor D. Croce Sorrento
90' Doelpunt Sorrento Doelpunt E. Terra Sorrento