Nabeschouwing Spezia - Vallee dAoste St. Chr. (3-0) || Coppa Italia 2011/2012

Zaterdag 6 augustus 2011 - 17:00 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Spezia het zaterdag 6 augustus 2011 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Vallee dAoste St. Chr.. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Miro Luperi in Sarzana.

Via de Spezia - Vallee dAoste St. Chr. live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Vallee dAoste St. Chr. (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Vallee dAoste St. Chr. is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Spezia op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Papini. Helaas voor Spezia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Spezia dat via A. Iunco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Evacuo dacht na 90 minuten te scoren voor Spezia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Vallee dAoste St. Chr.
3
0
LIVE Spezia - Vallee dAoste St. Chr. 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Vallee dAoste St. Chr. teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Spezia Gele kaart voor R. Papini Spezia
0' Gele kaart Vallee dAoste St. Chr. Gele kaart voor M. Guidi Vallee dAoste St. Chr.
0' Gele kaart Vallee dAoste St. Chr. Gele kaart voor L. Lo Bosco Vallee dAoste St. Chr.
18' Wissel Vallee dAoste St. Chr. Wissel F. Micarelli voor L. Bocca Vallee dAoste St. Chr.
25' Doelpunt Spezia Doelpunt R. Papini Spezia
43' Doelpunt Spezia Doelpunt A. Iunco Spezia
53' Wissel Spezia Wissel C. Rivalta voor D. Pedrelli Spezia
55' Wissel Vallee dAoste St. Chr. Wissel L. Pramotton voor A. Ippolito Vallee dAoste St. Chr.
65' Wissel Spezia Wissel D. Buzzegoli voor R. Papini Spezia
70' Wissel Spezia Wissel A. Cesarini voor A. Iunco Spezia
83' Wissel Vallee dAoste St. Chr. Wissel Vervelli voor M. Pierobon Vallee dAoste St. Chr.
90' Doelpunt Spezia Doelpunt F. Evacuo Spezia
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Vallee dAoste St. Chr.
Opstellingen Spezia - Vallee dAoste St. Chr.