Nabeschouwing Virtus Lanciano - Castel Rigone (1-2) || Coppa Italia 2011/2012

Zondag 7 augustus 2011 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2011/2012 neemt Virtus Lanciano het zondag 7 augustus 2011 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Castel Rigone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Guido Biondi (Lanciano) in Lanciano.

Via de Virtus Lanciano - Castel Rigone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Virtus Lanciano - Castel Rigone (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Virtus Lanciano en Castel Rigone is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Castel Rigone. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Castel Rigone op voorsprong te komen via een doelpunt van F. De Luca. Helaas voor Castel Rigone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Castel Rigone dat via D. Tranchitella dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Mammarella dacht na 60 minuten te scoren voor Virtus Lanciano, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Virtus Lanciano - Castel Rigone
1
2
LIVE Virtus Lanciano - Castel Rigone 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Virtus Lanciano - Castel Rigone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Virtus Lanciano Gele kaart voor C. Mammarella Virtus Lanciano
0' Gele kaart Virtus Lanciano Gele kaart voor D. Di Cecco Virtus Lanciano
0' Gele kaart Castel Rigone Gele kaart voor F. Franzese Castel Rigone
0' Gele kaart Castel Rigone Gele kaart voor A. Bricca Castel Rigone
0' Gele kaart Castel Rigone Gele kaart voor F. Sorbini Castel Rigone
0' Gele kaart Castel Rigone Gele kaart voor D. Tranchitella Castel Rigone
0' Gele kaart Castel Rigone Gele kaart voor M. Agostinelli Castel Rigone
17' Doelpunt Castel Rigone Doelpunt F. De Luca Castel Rigone
36' Doelpunt Castel Rigone Doelpunt D. Tranchitella Castel Rigone
54' Wissel Castel Rigone Wissel L. Bisello Ragno voor M. Giorni Castel Rigone
60' Doelpunt Virtus Lanciano Doelpunt C. Mammarella Virtus Lanciano
65' Wissel Virtus Lanciano Wissel A. Tarquini voor M. Turchi Virtus Lanciano
68' Wissel Virtus Lanciano Wissel M. Novinic voor A. Volpe Virtus Lanciano
71' Wissel Castel Rigone Wissel A. Pirchi voor L. Zuppardo Castel Rigone
87' Wissel Castel Rigone Wissel M. Agostinelli voor F. Sorbini Castel Rigone