Nabeschouwing Anderlecht - Spouwen-Mopertingen (3-1) || Croky Cup 2015/2016

Woensdag 23 september 2015 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2015/2016 neemt Anderlecht het woensdag 23 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Spouwen-Mopertingen.

Via de Anderlecht - Spouwen-Mopertingen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Spouwen-Mopertingen (3-1)

Het Croky Cup duel tussen Anderlecht en Spouwen-Mopertingen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 65e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Tielemans. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Spouwen-Mopertingen dat via M. Diallo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Dendoncker dacht na 89 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Anderlecht via M. Suárez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Spouwen-Mopertingen
3
1
LIVE Anderlecht - Spouwen-Mopertingen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Spouwen-Mopertingen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Kawaya Anderlecht
0' Gele kaart Spouwen-Mopertingen Gele kaart voor L. Voorjans Spouwen-Mopertingen
46' Wissel Anderlecht Wissel S. Okaka voor A. Leya Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel M. Suárez voor I. Ezekiel Anderlecht
62' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel L. Voorjans voor B. LOrtye Spouwen-Mopertingen
65' Penalty Anderlecht Penalty Y. Tielemans Anderlecht
75' Doelpunt Spouwen-Mopertingen Doelpunt M. Diallo Spouwen-Mopertingen
82' Wissel Anderlecht Wissel A. Najar voor A. Kawaya Anderlecht
88' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel Z. Zejnilovic voor P. Van Oudenhove Spouwen-Mopertingen
88' Wissel Spouwen-Mopertingen Wissel T. Ubachs voor M. Dingenen Spouwen-Mopertingen
89' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Dendoncker Anderlecht
92' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Suárez Anderlecht