Nabeschouwing Antwerp - RFC Seraing (2-1) || Croky Cup 2015/2016

Zondag 23 augustus 2015 - 16:00 uur

In de Croky Cup 2015/2016 neemt Antwerp het zondag 23 augustus 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RFC Seraing.

Via de Antwerp - RFC Seraing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - RFC Seraing (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Antwerp en RFC Seraing is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht RFC Seraing op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Sambu Mansoni. Helaas voor RFC Seraing werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut kreeg S. Sodiq van RFC Seraing voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor RFC Seraing de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. G. Hairemans dacht na 59 minuten te scoren voor Antwerp, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Antwerp via N. Binst, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - RFC Seraing
2
1
LIVE Antwerp - RFC Seraing 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - RFC Seraing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Omolo Antwerp
0' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Limbombe Antwerp
0' Gele kaart RFC Seraing Gele kaart voor S. Sodiq RFC Seraing
30' Wissel Antwerp Wissel P. Perdichizzi voor M. Biset Antwerp
34' Doelpunt RFC Seraing Doelpunt F. Sambu Mansoni RFC Seraing
39' Tweede gele kaart RFC Seraing Tweede gele kaart voor S. Sodiq RFC Seraing
59' Doelpunt Antwerp Doelpunt G. Hairemans Antwerp
65' Wissel RFC Seraing Wissel M. Udol voor K. NSor RFC Seraing
71' Doelpunt Antwerp Doelpunt N. Binst Antwerp
75' Wissel RFC Seraing Wissel H. Said voor A. Bonemme RFC Seraing
83' Wissel Antwerp Wissel R. Davigny voor G. Dufer Antwerp
83' Wissel RFC Seraing Wissel M. Dachelet voor L. Ferron RFC Seraing
87' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor S. Limbombe Antwerp