Nabeschouwing Boussu Dour Borinage - Walhain (4-2) || Croky Cup 2013/2014

Zaterdag 24 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Croky Cup 2013/2014 neemt Boussu Dour Borinage het zaterdag 24 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Walhain. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Robert Urbain in Boussu.

Via de Boussu Dour Borinage - Walhain live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boussu Dour Borinage - Walhain (4-2)

Het Croky Cup duel tussen Boussu Dour Borinage en Walhain is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Boussu Dour Borinage. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Boussu Dour Borinage op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Wuyts. Helaas voor Boussu Dour Borinage werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Boussu Dour Borinage dat via C. El Araïchi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. O. Nanni dacht na 61 minuten te scoren voor Walhain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Boussu Dour Borinage via F. Stevance, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Walhain via S. Mirante de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde J. Koffi namens Boussu Dour Borinage. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Boussu Dour Borinage - Walhain
4
2
LIVE Boussu Dour Borinage - Walhain 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boussu Dour Borinage - Walhain teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Boussu Dour Borinage Gele kaart voor C. El Araïchi Boussu Dour Borinage
0' Gele kaart Boussu Dour Borinage Gele kaart voor J. Berthomier Boussu Dour Borinage
0' Gele kaart Walhain Gele kaart voor C. Couchie Walhain
0' Gele kaart Walhain Gele kaart voor O. Nanni Walhain
0' Gele kaart Walhain Gele kaart voor A. Benazzi Walhain
5' Eigen doelpunt Boussu Dour Borinage Eigen doelpunt K. Wuyts Boussu Dour Borinage
46' Wissel Walhain Wissel A. Benazzi voor K. Wuyts Walhain
55' Doelpunt Boussu Dour Borinage Doelpunt C. El Araïchi Boussu Dour Borinage
58' Wissel Boussu Dour Borinage Wissel E. Cortelletti voor L. Bochet Boussu Dour Borinage
58' Wissel Boussu Dour Borinage Wissel J. Koffi voor R. Tainmont Boussu Dour Borinage
61' Doelpunt Walhain Doelpunt O. Nanni Walhain
62' Wissel Boussu Dour Borinage Wissel D. Nibombé voor J. Berthomier Boussu Dour Borinage
74' Doelpunt Boussu Dour Borinage Doelpunt F. Stevance Boussu Dour Borinage
75' Wissel Walhain Wissel H. Zougagh voor A. Fabry Walhain
82' Doelpunt Walhain Doelpunt S. Mirante Walhain
88' Wissel Walhain Wissel Y. Devillers voor J. Drugmand Walhain
90' Doelpunt Boussu Dour Borinage Doelpunt J. Koffi Boussu Dour Borinage