Nabeschouwing Leopoldsburg - Oudenaarde (0-1) || Croky Cup 2013/2014

Zaterdag 24 augustus 2013 - 19:30 uur

In de Croky Cup 2013/2014 neemt Leopoldsburg het zaterdag 24 augustus 2013 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Oudenaarde. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe Heidestraat in Heppen.

Via de Leopoldsburg - Oudenaarde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leopoldsburg - Oudenaarde (0-1)

Het Croky Cup duel tussen Leopoldsburg en Oudenaarde is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Oudenaarde. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 75e minuut dacht Oudenaarde op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Vervaecke. Helaas voor Oudenaarde werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leopoldsburg - Oudenaarde
LIVE Leopoldsburg - Oudenaarde 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leopoldsburg - Oudenaarde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Leopoldsburg Gele kaart voor T. Dekkers Leopoldsburg
0' Gele kaart Leopoldsburg Gele kaart voor A. Naeyaert Leopoldsburg
0' Gele kaart Oudenaarde Gele kaart voor D. Wille Oudenaarde
0' Gele kaart Oudenaarde Gele kaart voor A. Frutos Oudenaarde
75' Doelpunt Oudenaarde Doelpunt D. Vervaecke Oudenaarde
80' Wissel Oudenaarde Wissel R. Ben Ahmed voor D. Wille Oudenaarde
86' Wissel Leopoldsburg Wissel M. Kayademir voor A. Naeyaert Leopoldsburg
89' Wissel Oudenaarde Wissel V. De Coker voor J. Martens Oudenaarde