Nabeschouwing Lokeren - Acren (6-2) || Croky Cup 2015/2016

Woensdag 23 september 2015 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2015/2016 neemt Lokeren het woensdag 23 september 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Acren.

Via de Lokeren - Acren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Acren (6-2)

Het Croky Cup duel tussen Lokeren en Acren is geëindigd in een 6-2 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Marić. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Lokeren dat via M. Ghadir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Starzyński dacht na 38 minuten te scoren voor Lokeren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 42e minuut scoorde Lokeren via M. Ghadir, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 52 minuten spelen wist Acren via B. Sakanoko de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 61e minuut scoorde B. Abdurahimi namens Lokeren. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 86e minuut leek E. Ansah te scoren voor Lokeren, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 91e minuut leek T. Kabeya te scoren voor Acren, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Acren
Goals
6
2
LIVE Lokeren - Acren 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Acren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Penalty Lokeren Penalty M. Marić Lokeren
29' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Ghadir Lokeren
38' Doelpunt Lokeren Doelpunt F. Starzyński Lokeren
42' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Ghadir Lokeren
52' Doelpunt Acren Doelpunt B. Sakanoko Acren
54' Wissel Lokeren Wissel B. Abdurahimi voor A. Patosi Lokeren
55' Wissel Lokeren Wissel D. Melnjak voor M. Tičinović Lokeren
61' Doelpunt Lokeren Doelpunt B. Abdurahimi Lokeren
66' Wissel Acren Wissel M. Dissa voor Q. Hospied Acren
71' Wissel Acren Wissel K. Talki voor A. Vanderhaegen Acren
72' Wissel Lokeren Wissel S. Bolbat voor M. Ghadir Lokeren
81' Wissel Acren Wissel N. Okyne voor L. Thissen Acren
86' Doelpunt Lokeren Doelpunt E. Ansah Lokeren
91' Doelpunt Acren Doelpunt T. Kabeya Acren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Acren
Opstellingen Lokeren - Acren

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lokeren - Acren

Lokeren en Acren spelen tegen elkaar in seizoen 2015/2016 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Lokeren en Acren elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Lokeren 0
Winst Acren 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Lokeren - Acren Opstelling Lokeren Opstelling Acren Live Lokeren - Acren Live Lokeren - Acren kijken Lokeren - Acren kijken Live Lokeren - Acren stream Lokeren - Acren Fox Sports Nabeschouwing Lokeren - Acren Uitslag Lokeren - Acren Statistieken Lokeren - Acren Croky Cup 2015/2016 Lokeren - Acren wedden Lokeren - Acren gokken Lokeren - Acren Unibet