Nabeschouwing Mechelen - Boussu Dour Borinage (5-1) || Croky Cup 2013/2014

Woensdag 25 september 2013 - 20:00 uur



In de Croky Cup 2013/2014 neemt Mechelen het woensdag 25 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Boussu Dour Borinage.

Via de Mechelen - Boussu Dour Borinage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Boussu Dour Borinage (5-1)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en Boussu Dour Borinage is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Biset. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Boussu Dour Borinage dat via J. Koffi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Dialiba dacht na 55 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Mechelen via A. Cordaro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 74 minuten spelen wist Mechelen via B. Dialiba de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde V. Prodell namens Mechelen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mechelen - Boussu Dour Borinage
Goals
5
1
LIVE Mechelen - Boussu Dour Borinage 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Boussu Dour Borinage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Mechelen Doelpunt M. Biset Mechelen
53' Doelpunt Boussu Dour Borinage Doelpunt J. Koffi Boussu Dour Borinage
55' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Dialiba Mechelen
63' Doelpunt Mechelen Doelpunt A. Cordaro Mechelen
67' Wissel Mechelen Wissel A. Trajkovski voor M. Junker Mechelen
67' Wissel Mechelen Wissel A. Iddi voor M. Rits Mechelen
70' Wissel Boussu Dour Borinage Wissel L. Bochet voor F. Stevance Boussu Dour Borinage
70' Wissel Boussu Dour Borinage Wissel E. Cortelletti voor R. Dikaba Boussu Dour Borinage
74' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Dialiba Mechelen
76' Wissel Mechelen Wissel V. Prodell voor B. Mokulu Tembe Mechelen
76' Wissel Boussu Dour Borinage Wissel N. Saadi voor R. Mourabit Boussu Dour Borinage
84' Doelpunt Mechelen Doelpunt V. Prodell Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Boussu Dour Borinage
Opstellingen Mechelen - Boussu Dour Borinage

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mechelen - Boussu Dour Borinage

Mechelen en Boussu Dour Borinage spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Croky Cup.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Boussu Dour Borinage elkaar treffen in de Croky Cup.

Resultaat Aantal
Winst Mechelen 0
Winst Boussu Dour Borinage 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Mechelen - Boussu Dour Borinage Opstelling Mechelen Opstelling Boussu Dour Borinage Live Mechelen - Boussu Dour Borinage Live Mechelen - Boussu Dour Borinage kijken Mechelen - Boussu Dour Borinage kijken Live Mechelen - Boussu Dour Borinage stream Mechelen - Boussu Dour Borinage Fox Sports Nabeschouwing Mechelen - Boussu Dour Borinage Uitslag Mechelen - Boussu Dour Borinage Statistieken Mechelen - Boussu Dour Borinage Croky Cup 2013/2014 Mechelen - Boussu Dour Borinage wedden Mechelen - Boussu Dour Borinage gokken Mechelen - Boussu Dour Borinage Unibet