Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lommel United (2-2) (5-6 na strafschoppen) || Croky Cup 2013/2014

Zaterdag 24 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2013/2014 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 24 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Lommel United (2-2) (5-6 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Royal Excel Mouscron en Lommel United is geëindigd in een overwinning voor Lommel United. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Lommel United het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-6 gewonnen werd.

In de 18e minuut dacht Lommel United op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Neven. Helaas voor Lommel United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Lommel United dat via Z. Gano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 68e minuut moest Royal Excel Mouscron verder met een man minder nadat V. Provoost een rode kaart had gekregen. Het lukte Lommel United in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 82e minuut scoorde Royal Excel Mouscron via K. Boli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Royal Excel Mouscron via S. Khiter de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-6 score in het voordeel van Lommel United, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - Lommel United
2
2
LIVE Royal Excel Mouscron - Lommel United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor K. Vandendriessche Royal Excel Mouscron
0' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Turcan Royal Excel Mouscron
0' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Rykx Lommel United
0' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor C. Verbist Lommel United
18' Doelpunt Lommel United Doelpunt G. Neven Lommel United
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Huyghebaert voor J. Michel Royal Excel Mouscron
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Khiter voor S. Altama Royal Excel Mouscron
49' Doelpunt Lommel United Doelpunt Z. Gano Lommel United
68' Rode kaart Royal Excel Mouscron Rode kaart voor V. Provoost Royal Excel Mouscron
72' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Houzé voor S. Alliotte Royal Excel Mouscron
82' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt K. Boli Royal Excel Mouscron
84' Wissel Lommel United Wissel J. Schaessens voor L. Brogno Lommel United
89' Penalty Royal Excel Mouscron Penalty S. Khiter Royal Excel Mouscron
91' Wissel Lommel United Wissel B. Poell voor J. Gaethofs Lommel United
97' Wissel Lommel United Wissel N. Bongaerts voor J. Rykx Lommel United