Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - OH Leuven (1-0) || Croky Cup 2015/2016

Woensdag 2 december 2015 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2015/2016 neemt Royal Excel Mouscron het woensdag 2 december 2015 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - OH Leuven (1-0)

Het Croky Cup duel tussen Royal Excel Mouscron en OH Leuven is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht Royal Excel Mouscron op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Marquet. Helaas voor Royal Excel Mouscron werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - OH Leuven
1
0
LIVE Royal Excel Mouscron - OH Leuven 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Marquet Royal Excel Mouscron
45' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Vandenbroeck OH Leuven
52' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor D. Hubert Royal Excel Mouscron
71' Wissel OH Leuven Wissel J. Remacle voor K. Rougkalas OH Leuven
71' Wissel OH Leuven Wissel Y. Croizet voor K. Tapoko OH Leuven
72' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Dussenne voor N. Aksentijević Royal Excel Mouscron
73' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Remacle OH Leuven
78' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Gulan voor D. Mohamed Royal Excel Mouscron
79' Wissel OH Leuven Wissel J. Bostock voor K. Houdret OH Leuven
82' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor T. Defourmy Royal Excel Mouscron
88' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel A. Badri voor F. Marković Royal Excel Mouscron