Nabeschouwing Westerlo - Ciney (2-1) || Croky Cup 2013/2014

Zaterdag 24 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2013/2014 neemt Westerlo het zaterdag 24 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ciney.

Via de Westerlo - Ciney live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Ciney (2-1)

Het Croky Cup duel tussen Westerlo en Ciney is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 40e minuut dacht Westerlo op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Trossard. Helaas voor Westerlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Westerlo dat via J. Ruíz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Dethier dacht na 82 minuten te scoren voor Ciney, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Ciney
2
1
LIVE Westerlo - Ciney 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Ciney teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Van Langendonck Westerlo
0' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor J. Cools Westerlo
0' Gele kaart Ciney Gele kaart voor J. Coquelle Ciney
0' Gele kaart Ciney Gele kaart voor Jordy Jadot Ciney
40' Doelpunt Westerlo Doelpunt L. Trossard Westerlo
54' Wissel Westerlo Wissel P. Janssens voor K. Vandenbergh Westerlo
59' Wissel Westerlo Wissel L. Paulussen voor J. Wilmet Westerlo
59' Wissel Ciney Wissel Jordy Jadot voor Jérôme Jadot Ciney
68' Wissel Westerlo Wissel S. Minne voor B. Maertens Westerlo
71' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Ruíz Westerlo
75' Wissel Ciney Wissel P. Pratz voor Q. Vandermaelen Ciney
82' Doelpunt Ciney Doelpunt L. Dethier Ciney
82' Wissel Ciney Wissel V. Gaziaux voor T. Detal Ciney