Nabeschouwing Westerlo - Mons (1-1) (4-3 na strafschoppen) || Croky Cup 2013/2014

Woensdag 25 september 2013 - 20:00 uur

In de Croky Cup 2013/2014 neemt Westerlo het woensdag 25 september 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mons.

Via de Westerlo - Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Mons (1-1) (4-3 na strafschoppen)

Het Croky Cup duel tussen Westerlo en Mons is geëindigd in een overwinning voor Westerlo. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Westerlo het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

In de 9e minuut dacht Westerlo op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Cools. Helaas voor Westerlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Mons dat via S. Arbeitman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Westerlo, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Mons
1
1
LIVE Westerlo - Mons 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Westerlo Doelpunt J. Cools Westerlo
69' Doelpunt Mons Doelpunt S. Arbeitman Mons
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Mons
Opstellingen Westerlo - Mons

Voorbeschouwing Westerlo - Mons

Westerlo en Mons spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Croky Cup.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Mons in de Croky Cup vond plaats op 23 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Mons slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.