Nabeschouwing Achilles '29 - Helmond Sport (2-3) || Eerste Divisie 2013/2014

Vrijdag 30 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Achilles '29 het vrijdag 30 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - Helmond Sport (2-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Achilles '29 en Helmond Sport is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Brouwers. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Helmond Sport dat via D. Brouwers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. van Steen dacht na 36 minuten te scoren voor Achilles '29, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 46e minuut werd K. Weuts van Helmond Sport met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Helmond Sport het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 47 minuten spelen wist Achilles '29 via F. Thoone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 65e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. F. de Regt van Helmond Sport was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 76e minuut leek S. Koç te scoren voor Helmond Sport, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Achilles '29 - Helmond Sport
2
3
LIVE Achilles '29 - Helmond Sport 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Brouwers Helmond Sport
13' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Brouwers Helmond Sport
33' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Justiana Helmond Sport
35' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Elbers Helmond Sport
36' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt J. van Steen Achilles '29
46' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor K. Weuts Helmond Sport
47' Penalty Achilles '29 Penalty F. Thoone Achilles '29
59' Wissel Helmond Sport Wissel M. Janssen voor M. Koot Helmond Sport
65' Rode kaart Helmond Sport Rode kaart voor F. de Regt Helmond Sport
70' Wissel Helmond Sport Wissel A. Verberne voor S. Elbers Helmond Sport
76' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Koç Helmond Sport
80' Wissel Achilles '29 Wissel D. van Straaten voor T. Konings Achilles '29
80' Wissel Achilles '29 Wissel R. van Bochoven voor J. van Steen Achilles '29
86' Wissel Helmond Sport Wissel G. Lammers voor S. Koç Helmond Sport
92' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor W. van der Steen Helmond Sport
94' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Sequeira Helmond Sport