Nabeschouwing Almere City - FC Den Bosch (1-5) || Eerste Divisie 2012/2013

Maandag 15 april 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Almere City het maandag 15 april 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch.

Via de Almere City - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - FC Den Bosch (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en FC Den Bosch is geëindigd in een 1-5 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 34e minuut dacht FC Den Bosch op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vlug. Helaas voor FC Den Bosch werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het FC Den Bosch dat via M. Rutten dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. van Weert dacht na 54 minuten te scoren voor FC Den Bosch, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde FC Den Bosch via E. Boldewijn, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist FC Den Bosch via T. van Weert de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde C. Dissels namens Almere City. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Almere City - FC Den Bosch
1
5
LIVE Almere City - FC Den Bosch 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. Buitenhuis FC Den Bosch
34' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Vlug FC Den Bosch
49' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt M. Rutten FC Den Bosch
54' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt T. van Weert FC Den Bosch
56' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor T. Receveur Almere City
57' Wissel Almere City Wissel L. Resodihardjo voor B. Ottenhoff Almere City
63' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt E. Boldewijn FC Den Bosch
65' Wissel Almere City Wissel G. van Kessel voor R. Browne Almere City
69' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt T. van Weert FC Den Bosch
69' Wissel FC Den Bosch Wissel B. van Brakel voor H. Kilic FC Den Bosch
69' Wissel FC Den Bosch Wissel D. van Dinter voor J. Buitenhuis FC Den Bosch
75' Penalty Almere City Penalty C. Dissels Almere City
75' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor K. Begois FC Den Bosch
81' Gele kaart Almere City Gele kaart voor C. Dissels Almere City
83' Wissel FC Den Bosch Wissel J. Thomassen voor E. Boldewijn FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - FC Den Bosch
Opstellingen Almere City - FC Den Bosch

Voorbeschouwing Almere City - FC Den Bosch

Almere City en FC Den Bosch treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en FC Den Bosch in de Eerste Divisie vond plaats op 16 november 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is FC Den Bosch favoriet. 10 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Almere City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.