Nabeschouwing Almere City - Jong PSV (1-3) || Eerste Divisie 2013/2014

Vrijdag 28 februari 2014 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Almere City het vrijdag 28 februari 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV.

Via de Almere City - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Jong PSV (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Jong PSV is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht Jong PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van E. van Overbeek. Helaas voor Jong PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Jong PSV dat via A. Boljević dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Dissels dacht na 75 minuten te scoren voor Almere City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Jong PSV via E. van Overbeek, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Jong PSV
1
3
LIVE Almere City - Jong PSV 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Jong PSV Doelpunt E. van Overbeek Jong PSV
19' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor P. van Ooijen Jong PSV
43' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Boljević Jong PSV
46' Wissel Almere City Wissel H. Faik voor C.Toet Almere City
60' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor D. Dengering Jong PSV
62' Wissel Almere City Wissel R. Browne voor E. Boldewijn Almere City
64' Wissel Jong PSV Wissel B. van Vlerken voor A. Tamata Jong PSV
73' Wissel Almere City Wissel F. Serrarens voor J. Oost Almere City
75' Doelpunt Almere City Doelpunt C. Dissels Almere City
77' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor J. de Wijs Jong PSV
78' Wissel Jong PSV Wissel F. Noor voor A. Boljević Jong PSV
88' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Sneijder Almere City
88' Wissel Jong PSV Wissel M. Rayhi voor A. Schalk Jong PSV
90' Doelpunt Jong PSV Doelpunt E. van Overbeek Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Jong PSV
Opstellingen Almere City - Jong PSV

Voorbeschouwing Almere City - Jong PSV

Almere City en Jong PSV treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 22 november 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.