Nabeschouwing Almere City - PEC Zwolle (3-3) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 21 november 2008 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt Almere City het vrijdag 21 november 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de Almere City - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - PEC Zwolle (3-3)

De Eerste Divisie 2008/2009 wedstrijd tussen Almere City en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 10e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Mulders. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Almere City dat via Eric Botteghin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Kleizen dacht na 42 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde PEC Zwolle via S. Arana Barrantes, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 85 minuten spelen wist Almere City via C. Tayeb de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde D. Boerrigter namens PEC Zwolle. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - PEC Zwolle
3
3
LIVE Almere City - PEC Zwolle 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Almere City Doelpunt P. Mulders Almere City
24' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Kleizen voor R. de Graaff PEC Zwolle
31' Eigen doelpunt Almere City Eigen doelpunt Eric Botteghin Almere City
42' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. Kleizen PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel E. Bakker voor E. Giglio PEC Zwolle
56' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Haklander Almere City
58' Wissel Almere City Wissel R. Faria voor G. Zeefuik Almere City
60' Gele kaart Almere City Gele kaart voor S. Duits Almere City
62' Eigen doelpunt PEC Zwolle Eigen doelpunt S. Arana Barrantes PEC Zwolle
74' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Z. Kapralik PEC Zwolle
81' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Lim-Duan voor D. Huymans PEC Zwolle
85' Doelpunt Almere City Doelpunt C. Tayeb Almere City
86' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Jansen Almere City
86' Gele kaart Almere City Gele kaart voor M. Kappenberg Almere City
87' Wissel Almere City Wissel M. Malenovic voor M. Kappenberg Almere City
90' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt D. Boerrigter PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - PEC Zwolle
Opstellingen Almere City - PEC Zwolle

Voorbeschouwing Almere City - PEC Zwolle

Almere City en PEC Zwolle treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en PEC Zwolle in de Eerste Divisie vond plaats op 25 januari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 4 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Almere City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.