Nabeschouwing Almere City - Veendam (1-3) || Eerste Divisie 2012/2013

Maandag 29 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Almere City het maandag 29 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Veendam.

Via de Almere City - Veendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Veendam (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Veendam is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Veendam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Veendam op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Hutten. Helaas voor Veendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Almere City dat via C. Dissels dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Schmeltz dacht na 78 minuten te scoren voor Veendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Veendam via M. Vakalopoulos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Almere City - Veendam
1
3
LIVE Almere City - Veendam 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Veendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Veendam Doelpunt L. Hutten Veendam
46' Wissel Almere City Wissel R. Meulens voor R. van Zaanen Almere City
57' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Meulens Almere City
65' Doelpunt Almere City Doelpunt C. Dissels Almere City
67' Wissel Almere City Wissel P. Beekmans voor S. Lilipaly Almere City
67' Wissel Almere City Wissel R. Kip voor H. Faik Almere City
73' Gele kaart Almere City Gele kaart voor F. Serrarens Almere City
74' Gele kaart Veendam Gele kaart voor M. Vakalopoulos Veendam
77' Wissel Veendam Wissel J. Opoku voor B. Deul Veendam
78' Doelpunt Veendam Doelpunt S. Schmeltz Veendam
84' Wissel Veendam Wissel D. Menting voor T. Overtoom Veendam
88' Doelpunt Veendam Doelpunt M. Vakalopoulos Veendam
90' Wissel Veendam Wissel M. van Elsas voor L. Hutten Veendam
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Veendam
Opstellingen Almere City - Veendam

Voorbeschouwing Almere City - Veendam

Almere City en Veendam treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Veendam in de Eerste Divisie vond plaats op 16 maart 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Almere City favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Veendam slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.