Nabeschouwing Excelsior - Helmond Sport (2-2) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 5 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Excelsior het vrijdag 5 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport.

Via de Excelsior - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Helmond Sport (2-2)

De Eerste Divisie 2012/2013 wedstrijd tussen Excelsior en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 19e minuut dacht Excelsior op voorsprong te komen via een doelpunt van M. van Buren. Helaas voor Excelsior werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut moest M. van Huijgevoort van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Excelsior verder met een speler minder. E. Manu dacht na 39 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 45e minuut moest Excelsior verder met een man minder, nadat J. Mattheij een tweede gele kaart kreeg. Na 50 minuten spelen wist Helmond Sport via S. Stachnik de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut scoorde S. Stachnik namens Helmond Sport. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Helmond Sport
2
2
LIVE Excelsior - Helmond Sport 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. van Buren Excelsior
32' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Mattheij Excelsior
34' Rode kaart Excelsior Rode kaart voor M. van Huijgevoort Excelsior
39' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Manu Excelsior
40' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor E. Manu Excelsior
40' Wissel Excelsior Wissel J. van Deelen voor M. van Buren Excelsior
45' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Deckers Excelsior
45' Tweede gele kaart Excelsior Tweede gele kaart voor J. Mattheij Excelsior
46' Wissel Helmond Sport Wissel D. Brouwers voor E. Güvenç Helmond Sport
46' Wissel Helmond Sport Wissel E. Quekel voor O. ter Horst Helmond Sport
50' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Stachnik Helmond Sport
59' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Sequeira Helmond Sport
72' Wissel Helmond Sport Wissel K. Mossaoui voor C. Kazlauskas Helmond Sport
74' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Guijo Velasco Helmond Sport
75' Wissel Excelsior Wissel R. Janga voor E. Manu Excelsior
79' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt S. Stachnik Helmond Sport
79' Wissel Excelsior Wissel D. Blij voor R. Alberg Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Helmond Sport
Opstellingen Excelsior - Helmond Sport

Voorbeschouwing Excelsior - Helmond Sport

Excelsior en Helmond Sport treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 26 maart 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Excelsior als Helmond Sport wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.