Nabeschouwing Excelsior - SC Cambuur (0-0) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 5 december 2008 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt Excelsior het vrijdag 5 december 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de Excelsior - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - SC Cambuur (0-0)

De Eerste Divisie 2008/2009 wedstrijd tussen Excelsior en SC Cambuur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Voskamp in de 76e minuut, waardoor Excelsior met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - SC Cambuur
LIVE Excelsior - SC Cambuur 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor P. Beekmans SC Cambuur
62' Wissel Excelsior Wissel J. Voskamp voor H. Hagary Excelsior
71' Wissel Excelsior Wissel T. Korf voor R. Veenstra Excelsior
71' Wissel SC Cambuur Wissel M. Mboua voor S. van der Heide SC Cambuur
76' Rode kaart Excelsior Rode kaart voor J. Voskamp Excelsior
86' Wissel SC Cambuur Wissel R. ter Heide voor M. de Vries SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - SC Cambuur
Opstellingen Excelsior - SC Cambuur

Voorbeschouwing Excelsior - SC Cambuur

Excelsior en SC Cambuur treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 8 december 2005 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Excelsior favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.