Nabeschouwing Excelsior - Veendam (4-1) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 7 november 2008 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt Excelsior het vrijdag 7 november 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Veendam.

Via de Excelsior - Veendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Veendam (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Excelsior en Veendam is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Excelsior op voorsprong te komen via een doelpunt van M. van Guldener. Helaas voor Excelsior werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Veendam dat via M. Hemmen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Demir dacht na 52 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 71e minuut moest Veendam verder met een man minder, nadat M. van der Laan een tweede gele kaart kreeg. Na 86 minuten spelen wist Excelsior via M. van Guldener de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde J. Voskamp namens Excelsior. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Veendam
4
1
LIVE Excelsior - Veendam 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Veendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. van Guldener Excelsior
31' Gele kaart Veendam Gele kaart voor M. van der Laan Veendam
35' Doelpunt Veendam Doelpunt M. Hemmen Veendam
52' Doelpunt Excelsior Doelpunt A. Demir Excelsior
56' Wissel Excelsior Wissel J. Voskamp voor H. Hagary Excelsior
69' Wissel Veendam Wissel M. Veldmate voor P. Lip Veendam
71' Tweede gele kaart Veendam Tweede gele kaart voor M. van der Laan Veendam
73' Wissel Excelsior Wissel A. Alisic voor R. Veenstra Excelsior
82' Wissel Veendam Wissel L. Dompig voor E. Buurmeijer Veendam
86' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. van Guldener Excelsior
92' Penalty Excelsior Penalty J. Voskamp Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Veendam
Opstellingen Excelsior - Veendam

Voorbeschouwing Excelsior - Veendam

Excelsior en Veendam treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior en Veendam in de Eerste Divisie vond plaats op 23 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Veendam. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Excelsior als Veendam wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.