Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Volendam (1-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Maandag 4 maart 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Den Bosch het maandag 4 maart 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam.

Via de FC Den Bosch - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Volendam (1-1)

De Eerste Divisie 2012/2013 wedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 25e minuut dacht FC Volendam op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Kramer. Helaas voor FC Volendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het FC Den Bosch dat via J. Vlug dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - FC Volendam
1
1
LIVE FC Den Bosch - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kramer FC Volendam
26' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Vlug FC Den Bosch
29' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. Vlug FC Den Bosch
33' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor P. de Lange FC Volendam
37' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor H. Schilder FC Volendam
56' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Tuyp FC Volendam
74' Wissel FC Volendam Wissel R. Mühren voor B. Kuwas FC Volendam
82' Wissel FC Volendam Wissel L. Tol voor L. Schwiebbe FC Volendam
83' Wissel FC Den Bosch Wissel B. van Brakel voor R. Seuntjes FC Den Bosch
83' Wissel FC Den Bosch Wissel E. Boldewijn voor J. Vlug FC Den Bosch
90' Wissel FC Volendam Wissel S. Laghmouchi voor M. Kramer FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - FC Volendam
Opstellingen FC Den Bosch - FC Volendam

Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Volendam

FC Den Bosch en FC Volendam treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 28 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Den Bosch. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 6 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor FC Den Bosch. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.