Nabeschouwing FC Den Bosch - VVV Venlo (0-5) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 10 april 2009 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt FC Den Bosch het vrijdag 10 april 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de FC Den Bosch - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - VVV Venlo (0-5)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en VVV Venlo is geëindigd in een 0-5 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Schaken in de 16e minuut, waardoor VVV-Venlo met een man minder kwam te staan. In de 32e minuut was het VVV-Venlo dat via S. Calabro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 45e minuut moest FC Den Bosch verder met een man minder nadat M. El Makrini een rode kaart had gekregen. Het lukte VVV Venlo in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 49e minuut scoorde VVV-Venlo via K. Honda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 53 minuten spelen wist VVV-Venlo via S. El Gaaouiri de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 58e minuut scoorde L. Kantelberg namens VVV-Venlo. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 65e minuut leek S. El Gaaouiri te scoren voor VVV-Venlo, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - VVV Venlo
LIVE FC Den Bosch - VVV Venlo 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor R. Schaken VVV-Venlo
17' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor S. El Gaaouiri VVV-Venlo
22' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor F. van Kouwen VVV-Venlo
32' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. Calabro VVV-Venlo
45' Rode kaart FC Den Bosch Rode kaart voor M. El Makrini FC Den Bosch
49' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt K. Honda VVV-Venlo
52' Wissel FC Den Bosch Wissel A. El Khayati voor I. Aliskan FC Den Bosch
53' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. El Gaaouiri VVV-Venlo
55' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. Wijlaars FC Den Bosch
58' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt L. Kantelberg VVV-Venlo
63' Wissel FC Den Bosch Wissel P. van Moorsel voor S. Scheimann FC Den Bosch
65' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt S. El Gaaouiri VVV-Venlo
67' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Reekers voor F. van Kouwen VVV-Venlo
70' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Kolder voor S. El Gaaouiri VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Verbeek voor K. Honda VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - VVV Venlo
Opstellingen FC Den Bosch - VVV Venlo

Voorbeschouwing FC Den Bosch - VVV Venlo

FC Den Bosch en VVV Venlo treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 12 september 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 4 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Den Bosch. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.