Nabeschouwing FC Eindhoven - OVV (1-6) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 14 december 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Eindhoven het vrijdag 14 december 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OVV.

Via de FC Eindhoven - OVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - OVV (1-6)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en OVV is geëindigd in een 1-6 overwinning voor OVV. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Deschilder. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het OVV dat via Cruz Vicente dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Schulmeister dacht na 27 minuten te scoren voor OVV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde OVV via V. Schulmeister, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 48 minuten spelen wist OVV via J. Godee de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 59e minuut scoorde T. Receveur namens OVV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 84 minuten moest FC Eindhoven speler M. Ospitalieri het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat FC Eindhoven de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. In de 90e minuut leek R. Kortzorg te scoren voor OVV, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-6 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - OVV
1
6
LIVE FC Eindhoven - OVV 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - OVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt F. Deschilder FC Eindhoven
20' Doelpunt OVV Doelpunt Cruz Vicente OVV
27' Doelpunt OVV Doelpunt V. Schulmeister OVV
31' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Ospitalieri FC Eindhoven
40' Wissel FC Eindhoven Wissel F. Alakmak voor M. Van Geele FC Eindhoven
46' Doelpunt OVV Doelpunt V. Schulmeister OVV
46' Gele kaart OVV Gele kaart voor I. Bakx OVV
48' Doelpunt OVV Doelpunt J. Godee OVV
59' Doelpunt OVV Doelpunt T. Receveur OVV
63' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Zweegers FC Eindhoven
78' Wissel FC Eindhoven Wissel S. van de Kerkhof voor F. Deschilder FC Eindhoven
79' Wissel OVV Wissel R. Kortzorg voor V. Schulmeister OVV
82' Wissel OVV Wissel S. Laghmouchi voor I. Bakx OVV
84' Tweede gele kaart FC Eindhoven Tweede gele kaart voor M. Ospitalieri FC Eindhoven
86' Wissel OVV Wissel D. Hofland voor O. Klos OVV
90' Doelpunt OVV Doelpunt R. Kortzorg OVV
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - OVV
Opstellingen FC Eindhoven - OVV

Voorbeschouwing FC Eindhoven - OVV

FC Eindhoven en OVV treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en OVV in de Eerste Divisie vond plaats op 2 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Eindhoven als OVV wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.