Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur (3-3) || Eerste Divisie 2008/2009

Vrijdag 7 november 2008 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2008/2009 neemt FC Eindhoven het vrijdag 7 november 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de FC Eindhoven - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur (3-3)

De Eerste Divisie 2008/2009 wedstrijd tussen FC Eindhoven en SC Cambuur geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 27e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Diaz. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het SC Cambuur dat via J. Juliana dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. van der Heide dacht na 65 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 69e minuut scoorde FC Eindhoven via B. van Brakel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist FC Eindhoven via K. Diaz de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut scoorde M. de Vries namens SC Cambuur. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - SC Cambuur
3
3
LIVE FC Eindhoven - SC Cambuur 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt K. Diaz FC Eindhoven
46' Wissel SC Cambuur Wissel J. Juliana voor N. Maachi SC Cambuur
50' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. Juliana SC Cambuur
65' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. van der Heide SC Cambuur
69' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt B. van Brakel FC Eindhoven
70' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor P. Beekmans SC Cambuur
70' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Achenteh voor R. van Boekel FC Eindhoven
78' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt K. Diaz FC Eindhoven
80' Wissel SC Cambuur Wissel M. de Vries voor R. El Khalifi SC Cambuur
84' Wissel FC Eindhoven Wissel P. Asubonteng voor K. Diaz FC Eindhoven
87' Wissel SC Cambuur Wissel M. Mboua voor P. Beekmans SC Cambuur
89' Wissel FC Eindhoven Wissel R. van der Rijt voor B. van Brakel FC Eindhoven
92' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. de Vries SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - SC Cambuur
Opstellingen FC Eindhoven - SC Cambuur

Voorbeschouwing FC Eindhoven - SC Cambuur

FC Eindhoven en SC Cambuur treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 15 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 2 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor FC Eindhoven. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.