Nabeschouwing FC Eindhoven - Telstar (0-2) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 22 februari 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Eindhoven het vrijdag 22 februari 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar.

Via de FC Eindhoven - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Telstar (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Telstar is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 52e minuut dacht Telstar op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Isoufi. Helaas voor Telstar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 60e minuut was het Telstar dat via K. van Essen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Eindhoven - Telstar
LIVE FC Eindhoven - Telstar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel FC Eindhoven Wissel F. Alakmak voor S. Koc FC Eindhoven
49' Wissel FC Eindhoven Wissel C. van Beers voor T. Lucius FC Eindhoven
52' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Isoufi Telstar
60' Doelpunt Telstar Doelpunt K. van Essen Telstar
64' Wissel FC Eindhoven Wissel N. Lagouireh voor R. van Boekel FC Eindhoven
78' Wissel Telstar Wissel J. Kulhan voor S. Isoufi Telstar
80' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Ospitalieri FC Eindhoven
86' Wissel Telstar Wissel R. Murphy voor Matusiwa Telstar
89' Wissel Telstar Wissel L. Resida voor S. Lettinga Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Telstar
Opstellingen FC Eindhoven - Telstar

Voorbeschouwing FC Eindhoven - Telstar

FC Eindhoven en Telstar treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 19 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.