Nabeschouwing FC Emmen - Excelsior (3-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Maandag 4 maart 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Emmen het maandag 4 maart 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior.

Via de FC Emmen - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Excelsior (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Emmen en Excelsior is geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht FC Emmen op voorsprong te komen via een doelpunt van R. ter Heide. Helaas voor FC Emmen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het FC Emmen dat via R. ter Heide dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Weghorst dacht na 87 minuten te scoren voor FC Emmen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Excelsior via D. Blij, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Excelsior
3
1
LIVE FC Emmen - Excelsior 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel FC Emmen Wissel K. Velda voor N. Aslanyan-Mamedov FC Emmen
21' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. ter Heide FC Emmen
60' Wissel Excelsior Wissel C. de Reuver voor T. Eekman Excelsior
63' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Metaj FC Emmen
68' Doelpunt FC Emmen Doelpunt R. ter Heide FC Emmen
68' Wissel FC Emmen Wissel Y. de Wit voor S. Metaj FC Emmen
74' Wissel Excelsior Wissel D. Maatsen voor M. van Buren Excelsior
85' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. van Deelen Excelsior
87' Doelpunt FC Emmen Doelpunt W. Weghorst FC Emmen
87' Wissel FC Emmen Wissel W. Weghorst voor R. ter Heide FC Emmen
88' Doelpunt Excelsior Doelpunt D. Blij Excelsior
88' Wissel Excelsior Wissel R. Janga voor D. Blij Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Excelsior
Opstellingen FC Emmen - Excelsior

Voorbeschouwing FC Emmen - Excelsior

FC Emmen en Excelsior treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 17 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Emmen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.