Nabeschouwing FC Emmen - Helmond Sport (1-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 26 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Emmen het vrijdag 26 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport.

Via de FC Emmen - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Helmond Sport (1-1)

De Eerste Divisie 2012/2013 wedstrijd tussen FC Emmen en Helmond Sport geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 61e minuut dacht FC Emmen op voorsprong te komen via een doelpunt van W. Weghorst. Helaas voor FC Emmen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het Helmond Sport dat via D. Guijo Velasco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut moest FC Emmen verder met een man minder nadat K. Görtz een rode kaart had gekregen. Het lukte Helmond Sport in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Helmond Sport
1
1
LIVE FC Emmen - Helmond Sport 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Wissel FC Emmen Wissel E. Rojer voor M. Wijks FC Emmen
55' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor K. Maynard FC Emmen
61' Doelpunt FC Emmen Doelpunt W. Weghorst FC Emmen
66' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor K. Velda FC Emmen
68' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor O. ter Horst Helmond Sport
71' Wissel FC Emmen Wissel A. Bannink voor R. Worm FC Emmen
75' Wissel Helmond Sport Wissel K. Mossaoui voor G. Justiana Helmond Sport
79' Wissel FC Emmen Wissel N. Mamedov voor Y. de Wit FC Emmen
93' Penalty Helmond Sport Penalty D. Guijo Velasco Helmond Sport
93' Rode kaart FC Emmen Rode kaart voor K. Görtz FC Emmen
93' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor Anmar Al Mubaraki FC Emmen
93' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor W. Weghorst FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Helmond Sport
Opstellingen FC Emmen - Helmond Sport

Voorbeschouwing FC Emmen - Helmond Sport

FC Emmen en Helmond Sport treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 30 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Emmen als Helmond Sport wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.