Nabeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles (4-3) || Eerste Divisie 2012/2013

Zondag 16 december 2012 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Volendam het zondag 16 december 2012 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Via de FC Volendam - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles (4-3)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 4-3 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 16e minuut dacht FC Volendam op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Kuwas. Helaas voor FC Volendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Go Ahead Eagles dat via Q. Promes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Antonia dacht na 28 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Go Ahead Eagles via X. Houtkoop, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist FC Volendam via B. Kuwas de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 79e minuut scoorde J. Tuyp namens FC Volendam. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 85e minuut leek R. Fafiani te scoren voor FC Volendam, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Go Ahead Eagles
4
3
LIVE FC Volendam - Go Ahead Eagles 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Kuwas FC Volendam
24' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt Q. Promes Go Ahead Eagles
28' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Antonia Go Ahead Eagles
31' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Suk Go Ahead Eagles
35' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor G. Koning FC Volendam
47' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt X. Houtkoop Go Ahead Eagles
59' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Kuwas FC Volendam
65' Wissel Go Ahead Eagles Wissel F. Heerkens voor S. Overgoor Go Ahead Eagles
66' Wissel FC Volendam Wissel L. Marengo voor R. Mühren FC Volendam
66' Wissel Go Ahead Eagles Wissel C. Peters voor M. Kolder Go Ahead Eagles
74' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Pot voor J. Kromkamp Go Ahead Eagles
79' Doelpunt FC Volendam Doelpunt J. Tuyp FC Volendam
84' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor C. Misidjan Go Ahead Eagles
85' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Fafiani FC Volendam
90' Wissel FC Volendam Wissel L. Tol voor J. Tuyp FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Go Ahead Eagles
Opstellingen FC Volendam - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing FC Volendam - Go Ahead Eagles

FC Volendam en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 13 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Go Ahead Eagles slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.