Nabeschouwing FC Volendam - Sparta Rotterdam (1-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Zondag 11 augustus 2013 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt FC Volendam het zondag 11 augustus 2013 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam.

Via de FC Volendam - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Sparta Rotterdam (1-1)

De Eerste Divisie 2013/2014 wedstrijd tussen FC Volendam en Sparta Rotterdam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 15e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Voskamp. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het FC Volendam dat via R. Mühren dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Sparta Rotterdam
1
1
LIVE FC Volendam - Sparta Rotterdam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt J. Voskamp Sparta Rotterdam
29' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Mühren FC Volendam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. van Hout voor I. Bel Hassani Sparta Rotterdam
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Mahi voor D. Deekman Sparta Rotterdam
71' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. van Hout Sparta Rotterdam
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. Slijngard voor C. Misidjan Sparta Rotterdam
90' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Voskamp Sparta Rotterdam
90' Wissel FC Volendam Wissel H. Veerman voor D. Menzo FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Sparta Rotterdam
Opstellingen FC Volendam - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing FC Volendam - Sparta Rotterdam

FC Volendam en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 22 februari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Volendam als Sparta Rotterdam wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.