Nabeschouwing FC Volendam - Sparta Rotterdam (1-4) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 22 februari 2013 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt FC Volendam het vrijdag 22 februari 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam.

Via de FC Volendam - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Sparta Rotterdam (1-4)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Sparta Rotterdam is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Sparta Rotterdam op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Bilate. Helaas voor Sparta Rotterdam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Sparta Rotterdam dat via I. Bel Hassani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Deekman dacht na 62 minuten te scoren voor Sparta Rotterdam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Sparta Rotterdam via S. Calabro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist FC Volendam via M. Kramer de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Sparta Rotterdam
1
4
LIVE FC Volendam - Sparta Rotterdam 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt M. Bilate Sparta Rotterdam
50' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Cruz Vicente Sparta Rotterdam
57' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt I. Bel Hassani Sparta Rotterdam
62' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt D. Deekman Sparta Rotterdam
68' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. van Hout voor M. Bilate Sparta Rotterdam
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Mahi voor D. Deekman Sparta Rotterdam
80' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt S. Calabro Sparta Rotterdam
80' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Toni Varela voor C. van Berkel Sparta Rotterdam
86' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kramer FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Sparta Rotterdam
Opstellingen FC Volendam - Sparta Rotterdam

Voorbeschouwing FC Volendam - Sparta Rotterdam

FC Volendam en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Sparta Rotterdam in de Eerste Divisie vond plaats op 22 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Sparta Rotterdam slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.