Nabeschouwing FC Volendam - VVV Venlo (1-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Zondag 10 november 2013 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt FC Volendam het zondag 10 november 2013 om 14:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo.

Via de FC Volendam - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - VVV Venlo (1-1)

De Eerste Divisie 2013/2014 wedstrijd tussen FC Volendam en VVV Venlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 49e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Türk. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het FC Volendam dat via H. Veerman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - VVV Venlo
1
1
LIVE FC Volendam - VVV Venlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt O. Türk VVV-Venlo
56' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Fleuren VVV-Venlo
62' Wissel FC Volendam Wissel B. Kuwas voor L. Schwiebbe FC Volendam
80' Wissel FC Volendam Wissel H. Veerman voor E. Schouten FC Volendam
81' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Rajcomar voor L. de Kogel VVV-Venlo
84' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Cooper voor J. Reimerink VVV-Venlo
85' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Q. Kruijsen VVV-Venlo
86' Doelpunt FC Volendam Doelpunt H. Veerman FC Volendam
87' Wissel FC Volendam Wissel B. Burleson voor S. Laghmouchi FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - VVV Venlo
Opstellingen FC Volendam - VVV Venlo

Voorbeschouwing FC Volendam - VVV Venlo

FC Volendam en VVV Venlo treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en VVV Venlo in de Eerste Divisie vond plaats op 7 december 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Volendam als VVV Venlo wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.