Nabeschouwing Fortuna Sittard - Jong PSV (2-1) || Eerste Divisie 2013/2014

Vrijdag 28 maart 2014 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2013/2014 neemt Fortuna Sittard het vrijdag 28 maart 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Offermans Joosten stadion (Sittard) in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - Jong PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - Jong PSV (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Fortuna Sittard en Jong PSV is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 2e minuut dacht Jong PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Schalk. Helaas voor Jong PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 5e minuut was het Fortuna Sittard dat via J. Vlug dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Voorn dacht na 24 minuten te scoren voor Fortuna Sittard, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - Jong PSV
2
1
LIVE Fortuna Sittard - Jong PSV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Jong PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Schalk Jong PSV
5' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt J. Vlug Fortuna Sittard
24' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt R. Voorn Fortuna Sittard
29' Wissel Fortuna Sittard Wissel G. Nepomuceno voor P. NKoyi Fortuna Sittard
46' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor T. Horsten Jong PSV
74' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor M. Rayhi Jong PSV
78' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor T. Özbozkurt Jong PSV
78' Wissel Fortuna Sittard Wissel F. Zennaro voor K. Kis Fortuna Sittard
78' Wissel Jong PSV Wissel E. van Overbeek voor M. Rayhi Jong PSV
82' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor R. Janssen Fortuna Sittard
84' Wissel Fortuna Sittard Wissel T. Bahr voor A. Khalouta Fortuna Sittard
86' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Leemans Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - Jong PSV
Opstellingen Fortuna Sittard - Jong PSV

Voorbeschouwing Fortuna Sittard - Jong PSV

Fortuna Sittard en Jong PSV treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en Jong PSV in de Eerste Divisie vond plaats op 16 september 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.