Nabeschouwing Fortuna Sittard - OVV (1-1) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 10 augustus 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Fortuna Sittard het vrijdag 10 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OVV.

Via de Fortuna Sittard - OVV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - OVV (1-1)

De Eerste Divisie 2012/2013 wedstrijd tussen Fortuna Sittard en OVV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 42e minuut dacht Fortuna Sittard op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Khalouta. Helaas voor Fortuna Sittard werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut kreeg J. Schroyen van Fortuna Sittard voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fortuna Sittard de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. J. Godee dacht na 70 minuten te scoren voor OVV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - OVV
1
1
LIVE Fortuna Sittard - OVV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - OVV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel OVV Wissel T. Receveur voor Cruz Vicente OVV
42' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. Khalouta Fortuna Sittard
47' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor J. Schroyen Fortuna Sittard
48' Gele kaart OVV Gele kaart voor H. Pinarci OVV
61' Wissel OVV Wissel P. John voor E. Brouwers OVV
62' Gele kaart OVV Gele kaart voor I. Bakx OVV
67' Wissel OVV Wissel O. Klos voor I. Bakx OVV
69' Tweede gele kaart Fortuna Sittard Tweede gele kaart voor J. Schroyen Fortuna Sittard
70' Penalty OVV Penalty J. Godee OVV
71' Wissel Fortuna Sittard Wissel W. Sekkour voor A. Khalouta Fortuna Sittard
76' Wissel Fortuna Sittard Wissel T. Nieuwland voor K. Diaz Fortuna Sittard
83' Gele kaart OVV Gele kaart voor G. Tissingh OVV
86' Wissel Fortuna Sittard Wissel P. NKoyi-Kiabu voor P. Rajcomar Fortuna Sittard
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - OVV
Opstellingen Fortuna Sittard - OVV

Voorbeschouwing Fortuna Sittard - OVV

Fortuna Sittard en OVV treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en OVV in de Eerste Divisie vond plaats op 16 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fortuna Sittard. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is OVV favoriet. 7 keer wist de ploeg van Fortuna Sittard te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Fortuna Sittard. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.