Nabeschouwing Fortuna Sittard - Telstar (2-0) || Eerste Divisie 2012/2013

Vrijdag 26 oktober 2012 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2012/2013 neemt Fortuna Sittard het vrijdag 26 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar.

Via de Fortuna Sittard - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - Telstar (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Fortuna Sittard en Telstar is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Fortuna Sittard op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Diaz. Helaas voor Fortuna Sittard werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut kreeg J. Schroyen van Fortuna Sittard voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fortuna Sittard de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 72e minuut kreeg S. Lettinga van Telstar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Telstar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 81e minuut scoorde Fortuna Sittard via R. Cevik, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 92e minuut werd J. Promes van Telstar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fortuna Sittard met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - Telstar
2
0
LIVE Fortuna Sittard - Telstar 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt K. Diaz Fortuna Sittard
12' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor Q. Kruijsen Fortuna Sittard
22' Wissel Fortuna Sittard Wissel F. Ricksen voor T. Dreesen Fortuna Sittard
28' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor J. Schroyen Fortuna Sittard
30' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Lettinga Telstar
44' Tweede gele kaart Fortuna Sittard Tweede gele kaart voor J. Schroyen Fortuna Sittard
56' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor R. Janssen Fortuna Sittard
62' Wissel Telstar Wissel L. Resida voor K. van Essen Telstar
62' Wissel Telstar Wissel M. Grootfaam voor R. Murphy Telstar
65' Wissel Fortuna Sittard Wissel R. Cevik voor P. Rajcomar Fortuna Sittard
72' Tweede gele kaart Telstar Tweede gele kaart voor S. Lettinga Telstar
73' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor J. Hendrickx Fortuna Sittard
81' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt R. Cevik Fortuna Sittard
82' Wissel Telstar Wissel S. Isoufi voor F. Korpershoek Telstar
85' Wissel Fortuna Sittard Wissel G. Nepomuceno voor A. Khalouta Fortuna Sittard
92' Rode kaart Telstar Rode kaart voor J. Promes Telstar
92' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Correia Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard - Telstar
Opstellingen Fortuna Sittard - Telstar

Voorbeschouwing Fortuna Sittard - Telstar

Fortuna Sittard en Telstar treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Fortuna Sittard en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 20 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Telstar favoriet. 6 keer wist de ploeg van Fortuna Sittard te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Fortuna Sittard. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.